Bra dagar!

Kan knappt tro att det är sant men har haft tre hela dagar nu som jag har känt mig mer eller mindre som mig själv. Huvudet känns lättare och jag har knappt varit varken trött eller irriterad- underbart! Även klådan har lagt sig och jag har kunnat göra saker utan att kollapsa helt. Att jag började blogga måste ha med det hela att göra eftersom jag vaknade upp pigg bara dagen efter jag startade upp den. Skrivandet hjälper mig sortera alla tankar som annars bråkar runt i en enda röra.

Apropå att sortera röriga tankar så var jag hos min KBT-socionom idag. Jag blir gång på gång förvånad över hur enkla saker kan göra sådan stor nytta! Det hjälper mig mycket, trots att det såklart finns stunder där jag inte klarar av att tänka om och tänka "rätt".

Imorgon väntar omläggning av picc-linern. Kom på att jag glömt nämna den, fick den nu senast när jag låg inne. Jag har blivit så svårstucken efter vårens alla sjukhusbesök och mer eller mindre stickrädd, så den underlättar verkligen! Har inga blodprover planerade nu men tänker ändå behålla den tills jag vet om det blir en transplantation eller inte.

Jag har alltså haft några toppendagar och ska därför sova ensam i natt för första gången på ett bra tag. De senaste veckorna har antingen min pojkvän bott här eller så har mamma kommit och sovit över. Jag har också bott hemma hos familjen några dagar samt övernattat hos morfar och mormor. Men nu känner jag att jag kan klara av att styra tillbaka mig på "rätt" spår om mina tankar skulle dra iväg, och till exempel inte låta klådan ta överhand. Det är en skön känsla som jag hoppas håller i sig!