Trött, tröttare, tröttast

Tröttheten har inte varit på min sida sen jag skrev senast. Jag har en konstant tung trötthet som inte försvinner trots att jag äter, dricker, sover och rör på mig. Det är så frustrerande men så är det med levertröttheten, den går inte att lindra. Med tröttheten brukar också psykiskt jobbiga dagar följa… Jag har fått må bra ganska länge innan tröttheten bröt ut så försöker fokusera på att det bara är en jobbigare period nu som kommer gå över, men det är inte alltid så lätt. Det blir bara för mycket vissa dagar och då orkar jag inte. Det är så jobbigt att inte känna igen sig själv.

Men idag, ÄNTLIGEN, känner jag mig faktiskt ganska utvilad och sugen på att hitta på saker! Hoppas det håller i sig nu!!! Jag har inte pysslat på flera veckor, vilket är ett tydligt tecken på hur trött jag har varit eftersom jag inte ens orkat ägnat mig åt det bästa jag vet. Jag har inte heller lyckats skriva ett inlägg då det flera gånger slutade med att jag grät för att det jag skrev lät så jobbigt... Försöker att inte fokusera på hur tungt huvudet känns och hur trött jag är om dagarna så då gick det inte riktigt ihop med att skriva om det. Trodde däremot inte alls att jag skulle vara pigg idag då jag satt uppe och tittade på första semifinalen av Eurovision igår, men jag lyckades sova en stund på eftermiddagen så det hjälpte nog. Är så glad att jag orkade för att se allt som rör Eurovision har blivit som ett litet projekt. Brukar bara se finalen i vanliga fall.

Träningen går fortsatt bra och jag är så imponerad av mig själv att jag har hållit den uppe även när jag inte mår så bra. Har också joggat två rundor, något jag egentligen hatar men som nu har varit underbart! Känner mig till och med sugen på att ut och jogga! Tror kbt:n har lärt mig uppskatta det för i vanliga fall brukar det vara huvudet och inte min kropp som tar slut först. Idag ska jag pyssla, pyssla, pyssla och gå en promenad. Var på Indoor walking igår så får spara joggingturen till senare i veckan.