Fem månader

Jag har varit och pluggat den här veckan också, och det har gått minst lika bra som förra! Mina värden verkar också ligga bra då läkaren inte ringde efter blodprovet. Jag har nästan helt släppt oron nu över att behöva bli inlagd igen. Förra fredagen var jag hos en sjukgymnast och fick ett träningsprogram för att få igång konditionen och stärka upp mig lite. Det är ett väldigt kort intervallpass, men jag blir nog så andfådd. Känns skönt att göra mer än att promenera och få upp pulsen lite.

Det har nu gått fem månader sen jag opererades. Vissa dagar tänker jag knappt på vad det är jag har varit med om. Andra dagar kan jag nästan bli paralyserad. Jag blir inte alltid ledsen då utan mer överväldigad av allt. Det blir för mycket att ta in och jag får inget gjort dom dagarna, är som en klump. Jag försöker att bara ta det lugnt då och inte stressa upp mig över att jag inte får något gjort.

Jag har lite svårare för att skriva inlägg här nu märker jag. Tror det kan bero på att jag försöker att inte lägga så stort fokus på allt sjukhusrelaterat nu när jag är på väg tillbaka. Jag ska göra mitt bästa för att i alla fall få upp inlägg när det hänt något speciellt.